Jeg har anskaffet legetøj fra Dantoy, og det glæder mig utrolig meget. Dantoy har nogle fantastiske produkter og legetøjet er produceret med den rigtige indstilling til miljø og natur og er desuden svanemærket.

Dantoys holdning til miljøet samt deres etiske ideologi :

    • Dantoy benytter sig ikke af børnearbejde, hverken direkte eller indirekte (vi ønsker ikke at samarbejde med nogen, der benytter sig af børnearbejde).
    • Dantoy har til hensigt at begrænse enhver skadevirkning på miljøet til et minimum. Vi har indført miljøvenlige processer for at styre energi-, vand- og råvareforbruget og for at forebygge evt. udslip via fremstillingsprocessen. Vores legetøj er fremstillet uden skadelige stoffer.
    • Legetøjet indeholder ikke PVC eller phthalater. Dantoy har opnået ISO 14001 certificering, der er standarden for evaluering af og kontrol med alle sider af firmaet, der har berøring med miljøspørgsmål.
    • Dantoy anerkender FN’s konvention om børns rettighed